31 Οκτ 2011

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video) | Aquaticsnews

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video) | Aquaticsnews:

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video)

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Θερμό επεισόδιο διαδραματίστηκε το Σάββατο (29/10) στη Λίμνη της Βουλιαγμένης μεταξύ του Θόδωρου Πάγκαλου και ηλικιωμένης χειμερινής κολυμβήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε κατά την είσοδό του στη Λίμνη, την ίδια ώρα που εισερχόταν στον χώρο και μία χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο για το γεγονός ότι δεν πλήρωσε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονο φραστικό επεισόδιο με ανταλλαγή εκατέρωθεν ύβρεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να αποφύγει την χειμερινή κολυμβήτρια, δεν δίστασε να την σπρώξει και να διατάξει να τη συλλάβουν οι Αρχές, απειλώντας τη παράλληλα με μήνυση.

Η ηλικιωμένη φανερά έκπληκτη από την στάση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και για να αποφύγει τη σύλληψη, βούτηξε στα παγωμένα νερά της Λίμνης συνεχίζοντας να διαμαρτύρεται.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε, με τις δύο πλευρές να αποχωρούν από τον χώρο και ο μόνος ζημιωμένος ήταν ο Δήμος που δεν αποκόμισε το κέρδος από το αντίτιμο του εισιτηρίου του Θόδωρου Πάγκαλου.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ενεπλάκη σε επεισόδιο με απλούς πολίτες.

30 Οκτ 2011

TROKTIKO: Handelsblatt: " Οι θεραπείες – σοκ είναι εχθροί της Δημοκρατίας."

TROKTIKO: Handelsblatt: " Οι θεραπείες – σοκ είναι εχθροί της Δημοκρατίας.":

Zougla online - «Ακυκλοφόρητο τραγούδι» της Winehouse σβήνει τα αρχεία του H/Y

Zougla online - «Ακυκλοφόρητο τραγούδι» της Winehouse σβήνει τα αρχεία του H/Y:

Zougla online - Symantec: Νέα σειρά ενημερωτικών διαλέξεων στον τομέα της ασφάλειας

Zougla online - Symantec: Νέα σειρά ενημερωτικών διαλέξεων στον τομέα της ασφάλειας:

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;

Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;:

Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;

Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις.... στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης! Έτσι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κρήτη ως να επρόκειτο για … ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος! Οι παριστάμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους σήμερα όταν ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε ότι «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει». Κατ’αρχήν ένα άμεσο ερώτημα είναι πότε απέκτησε η Κρήτη «ιστορικούς δεσμούς με τους Άραβες»; Η μοναδική περίοδος της ιστορίας που η Κρήτη είχε σχέσεις με τους Άραβες ήταν στα τέλη του 10ου αιώνα μ.Χ., αν δεν κάνουμε λάθος που είχε καταληφθεί από τους Σαρακηνούς, οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν ως πειρατικό ορμητήριο. Από εκεί και πέρα πως θα διαδραματίσει «σημαντικό ρόλο» η Κρήτη στον αραβικό κόσμο και ακόμα περισσότερο πως θα τους ενισχύσει;. «Σημαντικό ρόλο» σε κράτη ή σε ομάδες κρατών αναπτύσσουν άλλα κράτη, όχι επαρχίες κρατών. Έχει η Κρήτη υπουργείο Εξωτερικών και πολιτική επί του αραβικού κόσμου; Μια διατύπωση π.χ. «Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον αραβικό κόσμο και η Κρήτη ως εγγύτερη ελληνική περιοχή έχει να παίξει το δικό της ρόλο» είναι αυτή που δεν θα άφηνε ούτε ψίγμα για παρεξηγήσεις. Ή δεν είναι απλές παρεξηγήσεις; Μία εβδομάδα πριν σε εκδήλωση πρεσβείας δυτικού κράτους ξένος διπλωματικός υπάλληλος μιλώντας σε στέλεχος του defencenet.gr και σε έναν ακόμα δημοσιογράφο είπε ότι «Έρχονται δραματικές εξελίξεις στη χώρα. Όπως π.χ. θέμα ανεξαρτησίας της Κρήτης το 2012»! Και τα σημερινά του Γ.Παπανδρέου έρχονται κατόπιν της γνωστής διαφήμισης της Vodafone που είχε βάλει ύπουλα πίσω από τον πρωταγωνιστή σε περίοπτη θέση την σημαία της … Κρητικής Πολιτείας του 1896! Συν τον αγώνα του Γ.Παπανδρέου για να "διευρυνθεί" το αντικείμενο των δημοψηφισμάτων. Αλλά και του ενημερωτικού σημείωματος που περιλαμβάνει του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), όπου οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων και ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος! Μην ξεχνάμε ότι και η υπόθεση με τα Σκόπια και το Μακεδονικό κάπως έτσι ξεκίνησε… defencenet. http://heraklion1.blogspot.com/

19 Οκτ 2011

See Through You: Handheld Ultrasound is Ultra-Portable | Gadgets, Science & Technology

See Through You: Handheld Ultrasound is Ultra-Portable | Gadgets, Science & Technology: "See Through You: Handheld Ultrasound is Ultra-Portable "
See Through You: Handheld Ultrasound is Ultra-Portable

18 Οκτ 2011

60 Second Adventures in Thought - YouTube

60 Second Adventures in Thought - YouTube: Μικρογραφία

60 Second Adventures in Thought

κατά OUlearn's channel
  • 6βίντεο
  • 7:46διάρκεια
Can a cat be both alive and dead? Can a computer think? How does a tortoise beat Achilles in a race? Voiced by comedian David Mitchell, these fast-paced animations explain six famous thought experiments, from the ancient Greeks to Albert Einstein, that have changed the way we see the world. Subjects as vast as time travel, infinity, quantum mechanics and artificial intelligence, are squeezed into 60-second clips that will tickle your funny bone and blow your mind.
  1. 1Μικρογραφία 1:16Achilles and the Tortoise - 60-Second Adventures in ...από OUlearn8,513προβολές
  2. 2Μικρογραφία 1:16The Grandfather Paradox - 60-Second Adventures in Th...από OUlearn3,105προβολές
  3. 3Μικρογραφία 1:17The Chinese Room - 60-Second Adventures in Thought (...από OUlearn2,662προβολές
  4. 4Μικρογραφία 1:18Hilbert's Infinite Hotel - 60-Second Adventures in T...από OUlearn2,538προβολές
  5. 5Μικρογραφία 1:18The Twin Paradox - 60-Second Adventures in Thought (...από OUlearn2,733προβολές
  6. 6Μικρογραφία 1:21Schrödinger's Cat - 60-Second Adventures in Thought ...από OUlearn3,573προβολές

Σχετικά με το πρόγραμμα δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής

5,468,881 προβολές

8,800 συνδρομητές

Μικρογραφία

60 Second Adventures in Thought

κατά OUlearn's channel
  • 6βίντεο
  • 7:46διάρκεια
  • Όροι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...