21 Μαρ 2010

Αρχίζει να μεταδίδει το πρώτο τρισδιάστατο, ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι
21:25 - Παρ 19/03/2010, tvxsteam


Ξεκινά στις 3 Απριλίου η μετάδοση στη Βρετανία του 1ου τρισδιάστατου τηλεοπτικού καναλιού της Ευρώπης, όπως ανακοινώθηκε από το βρετανικό δορυφορικό «μπουκέτο» BSkyB.

Το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το κανάλι αυτό θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Το κανάλι, που θα ονομάζεται Sky3D, θα μεταδίδει τις πρώτες εβδομάδες διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις και κατόπιν θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το Sky3D θα παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Sky, όμως οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν μια τηλεοπτική συσκευή που να μπορεί να αναμεταδίδει τρισδιάστατη εικόνα. Σύμφωνα με το BSkyB, πολλές εταιρείες (όπως οι Sony, Samsung, LG και Panasonic) σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά τέτοιους δέκτες. Οι θεατές θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά.

Εν αναμονή των ειδικών τηλεοπτικών συσκευών, οι Βρετανοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Sky3D από τις περίπου 1.000 παμπ σε όλη τη χώρα που έχουν ήδη αποκτήσει συνδρομή.
=================================================================

19 Μαρ 2010
Παπαρήγα: Πρόκληση το συνέδριο της ΓΣΕΕ σε πολυτελές ξενοδοχείο
Πρόκληση χαρακτήρισε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ εν μέσω κρίσης, στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο «Αθως Παλλάς».

«Τώρα στην Χαλκιδική και μάλιστα σε θέρετρα γίνεται συνέδριο. Δεν είναι πρόκληση αυτό;», διερωτήθηκε η κ. Παπαρήγα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 989 και πρόσθεσε: «Εμείς δεν είμαστε υπέρ μιας λαϊκίστικής αντιμετώπισης, να ντυθούμε όλοι με κουρέλια και να πούμε «α, υποφέρουμε όλοι», αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είναι τυχαία η επιλογή. Στην Αθήνα έπρεπε να γίνει».

Αναρτήθηκε από taxalia


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_3715.html#ixzz0ihiWMQel

------------------------------------------------------------------------------------------
====================================================================
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/40000.html
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010
Ερωτικό παιχνίδι αξίας 40,000 ευρώ!

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ενα κοσμηματοπωλείο στο Παρίσι δημιούργησε το πιο ακριβό ερωτικό παιχνίδι του κόσμου. Ειναι φτιαγμένο απο λευκόχρυσο και έχει 117 διαμάντια. Ο υπεύθυνος οτυ ...
καταστήματος Jean - Francois Tokars είπε πως απευθύνεται στους πολύ πλούσιος που θα ήθελαν να δείξουν την αγάπη τους με έναν μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για έναν δονητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...