31 Οκτ 2011

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video) | Aquaticsnews

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video) | Aquaticsnews:

Επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας! (video)

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Θερμό επεισόδιο διαδραματίστηκε το Σάββατο (29/10) στη Λίμνη της Βουλιαγμένης μεταξύ του Θόδωρου Πάγκαλου και ηλικιωμένης χειμερινής κολυμβήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε κατά την είσοδό του στη Λίμνη, την ίδια ώρα που εισερχόταν στον χώρο και μία χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο για το γεγονός ότι δεν πλήρωσε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονο φραστικό επεισόδιο με ανταλλαγή εκατέρωθεν ύβρεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να αποφύγει την χειμερινή κολυμβήτρια, δεν δίστασε να την σπρώξει και να διατάξει να τη συλλάβουν οι Αρχές, απειλώντας τη παράλληλα με μήνυση.

Η ηλικιωμένη φανερά έκπληκτη από την στάση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και για να αποφύγει τη σύλληψη, βούτηξε στα παγωμένα νερά της Λίμνης συνεχίζοντας να διαμαρτύρεται.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε, με τις δύο πλευρές να αποχωρούν από τον χώρο και ο μόνος ζημιωμένος ήταν ο Δήμος που δεν αποκόμισε το κέρδος από το αντίτιμο του εισιτηρίου του Θόδωρου Πάγκαλου.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ενεπλάκη σε επεισόδιο με απλούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...