24 Οκτ 2008

Ετσι που κυκλοφορω εδω στην μπλοκοσφαιρα απο κλικ σε κλικ μου συμβαινουν διαφορα ισως λογικα ισως οχι. Μερικα μπλογκακια δεν μπορω να τα διαβασω αν και καταλαβαινω πως ειναι καλογραμενα και ενδιαφεροντα. Παθαινω ενα μπλοκοδιωχτη πως να το πω. Και λεω τι μαλακας ανθρωπος και τι γκρουφτερος και τι ψωνιο πολλες φορες και διαφορους αλλους χαρακτηρισμους που δεν μουρχονται τωρα... Αλλους ομως μπλοκιστες ειναι σα να τους ξερω απο παντα κι ας ειναι οι ιστοριες τους τετοιες που βλεπω οτι δεν εχω καμμια σχεση... ακομα ισως βλεπω καμμια φορα κι αυτα που δεν γραφουν, τα εσκεμμενα κρυφα ,τα ακουσια,τα παραχωμενα.... και γενικως ειναι σα να υπαρχει καποια επαφη.. Αλλους τους βρισκω εξυπνους και με εμπνευση αλλα δεν σκαω κιολας να ασχοληθω.. Για αλλη μια φορα ΕΔΩ το επιβεβαιωνω οτι ειμαι παλιοσκυλο και λειτουργω μυριζοντας απο δω και απο κει.. γιατι απο λογικη ...μπα... Η ΜΥΡωΔΙΑ τα λεει ολα οπως ειναι γνωστο και τα κρυφα και τα φανερα. Μαλλον πρεπει να εφευρεθει αρωμα κομπιουτερικο που να καλυπτει τα υπαρχοντα και να παραπλανει με αισθησεις ψευτικες. Μπορει το μεσον να προσφερεται για μεταφυσικη αναζητηση και εμεις να το εχομε παρεξηγησει οτι προκειται μονο για ενα τεχνολογικο θαυμα. Μπορει ομως να συμβαινει να ειμαι απλως και μονο ενα σαλταρισμενο ατομο.

6 σχόλια:

speira είπε...

Οι μυρωδίές και τα χνώτα. Εκλεκτικές συγγενειες καλό μου αδέσποτο.

ps είπε...

αυτο ακριβως
εκλεκτικες συγγενειες!
Λεγαμε παλιοτερα οτι τους συγγενεις δεν τους διαλεγεις ενω για τους φιλους εχεις αυτη τη δυνατοτητα.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΓΟΜΕ!
Καμια επιλογη ουτε εδω.

χαλαρουιτα είπε...

Πάντα υπάρχουν επιλογές Αδεσποτάκη μου. Απλά δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρες, και άλλες πάλι φορές δεν μας συμφαίρουν οι ειπτώσεις.

ps είπε...

ναι
γιατι οχι;
και οι εκλεκτικες συγγενειες ειναι επιλογες και αυτες
αλλα μη λογικες εκ πρωτης οψεως.
Στην πορεια ανακαλυπτεις και την λογικη της ολης καταστασης.
Και δεν σκεφτεσαι συνηθως επιπτωσεις
εκτος αν προκειται για ακραιες καταστασεις

Rodia είπε...

"Μπορει ομως να συμβαινει να ειμαι απλως και μονο ενα σαλταρισμενο ατομο."

Μπα, δε νομίζω... Μάλλον σκέφτεσαι έτσι επειδή είσαι φρέσκο ακόμα εδώ μέσα! :)
..σε μερικά χρονάκια, αφού... "αποφασίσεις" αρκετές φορές να το κλείσεις το ρημαδομπλογκ(!!) θα εγκλιματιστείς και δε θα σε νοιάζει τπτ, κλπ κλπ

Καλώς σε βρίσκω!

ps είπε...

bre RODIA eisai yperparagogi esy!
blog apo do blog apo kei, radia ktl ktl....ma poia eisai telos panton?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...