17 Νοε 2010

Path το αντι-κοινωνικό δίκτυο


path-social-network
Path λοιπόν το anti-social network. Μετά από μήνες γεμάτες φήμες το Path ήρθε. Το Path αυτοαποκαλείται ως "The Personal Network", και είναι αποφασισμένο να πάει αντίθετα με το ρεύμα που δημιούργησε το Twitter.
To Path είναι βασισμένο πάνω σε έρευνα και θεωρίες του Oxford University πάνω στην εξελικτική ψυχολογία του Robin Dunbar, οι οποίες ισχυρίζονται ότι οι κοινωνικές σχέσεις που μπορεί να διαχειριστεί ένας άνθρωπος είναι 150 στο μέγιστο (αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνούμε κιόλας…)

Με το καινούργιο social network, Path μπορείτε να περιορίσετε το "δίκτυο" σας στους 50 πιο κοντινούς σας φίλους ή συγγενείς και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ για τις φωτογραφίες που κάνετε upload και τα προσωπικά σας δεδομένα γενικότερα. Η ανακοίνωση της εταιρίας μάλιστα λέει "Path is a place where you can be yourself"…

To Path όπως κάθε social network που σέβεται τον εαυτό του έχει υπηρεσίες γνωστές όπως τα like, comments, photo sharing κτλ. Το Path πήρε μεγάλες διαστάσεις στα "νέα" λόγο του ότι ιδρυτικό του μέλος είναι ένας πρώην senior platform manager του Facebook, ο κύριος Dave Morin. Και ειδικά εφόσον κατάφερε να βάλει σαν co-creator τον κ. Shawn Fanning ο οποίος και αυτός ήταν με τη σειρά του συμπρωταγωνιστής στο Napster, το Path κατάφερε να μαζέψει ένα τεράστιο επενδυτικό όγκο για να ξεκινήσει.

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα! Άραγε τι έγινε και με το Diaspora?

http://www.tsimpountiii.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...