6 Αυγ 2011

Where's My PC!? 1.2.8 - Βρείτε τον κλέφτη του laptop σας


Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

Το Where's My PC!? είναι ένα δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε το PC σας εάν έχει χαθεί ή κλαπεί. Δείτε πως λειτουργεί:

Κατά χρονικά διαστήματα οριζόμενα από τον χρήστη, το πρόγραμμα κάνει ping στους servers της κατασκευάστριας εταιρίας για να προσδιορίσει την τρέχουσα IP διεύθυνσή σας. Στην συνέχεια καταγράφει  αυτήν τη διεύθυνση IP σε μια βάση δεδομένων την οποία ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει με απομακρυσμένη πρόσβαση στο site της εταιρίας.

Ενώ ο καθένας από εμάς μπορεί να εντοπίσει στο περίπου την τοποθεσία μιας IP, αν δώσετε αυτές τις IP στους ειδικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της τοπικής Αρχής, θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν την ακριβή τοποθεσία του υπολογιστή σας, είτε είναι σπίτι, διαμέρισμα ή οτιδήποτε άλλο.

Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, η λειτουργία του είναι εντελώς αυτόνομη. Τρέχει σιωπηλά κατά την εκκίνηση και δεν απαιτεί καμία απολύτως άλλη ενέργεια από μέρους σας, εκτός από το αρχικό registration που θα κάνετε. Το μικρό του μέγεθος μόλις 500KB, σημαίνει ότι άνετα μπορεί να τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο, χωρίς να μειώσει την απόδοση του συστήματός σας.

Κατασκευαστής: survivetheapocalypse.org
Πηγή: survivetheapocalypse.org

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ  
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...