12 Σεπ 2010

Ο παππους κι ο εγγονος

ADE GIA 



Ειχα σκοπο να συνεχισω γραφοντας

για το τελος του αρχιτεκτονα.
Ομως,εχοντας πια,
απεριοριστο ελευθερο χρονο διαθεσιμο.
τριγυρνω ασκοπως,
στην παραλογοτεχνια της εξουσιας.
Η οποια γραφει καθημερινα
απιστευτα κειμενα κυνικοτητας,
πανηγυριζοντας την νικη της.
αισθανομενη ενα απιστευτο φοβο,
για το επικειμενο τελος της.

Στον κωδικα Πολιτικων και Στρατιωτικων Συνταξεων (άρθρ. 40 Π.Δ. 169/2007), που ψηφισε η προηγουμενη κυβερνηση "ολων των Ελληνων" του Κωστα Καραμανλη του Μικρου, υστερα απο προταση του υπουργου Αλογοσκουφη, οριζεται ρητα, οτι ο χρονος συνταξιοδοτησης, ολων εκεινων, που "ελαβαν μερος στον αγωνα κατα των κομμουνιστοσυμμοριτων και για οσο χρονο διετελεσαν στην ζωνη επιχειρησεων απο την 1η Απριλιου 1946 μέχρι την 31η Οκτωβριου 1949", υπολογιζεται στο διπλασιο.



Η σημερινη "σοσιαλιστικη" κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ, χωρις περισκεψη, χωρις αιδω, με τον προσφατο ασφαλιστικο νομο (3865/21-7-2010), διατηρησε αυτουσια την παραπανω διαταξη της Νεας Δημοκρατιας, χωρις καν να μπει στον κοπο να αλλαξει την επαισχυντη και διχαστικη διατυπωση περι "κομμουνιστοσυμμοριτων", διαιωνιζοντας κι αυτη, την αντιληψη, περι καλων και κακων Ελληνων που μας επεβαλαν οι προστατες μας και υπαιτιοι του εμφυλιου πολεμου, Αγγλοι και Αμερικανοι.

Εξηνταενα λοιπον χρονια, μετα την ληξη του εμφυλιου, η πατρις ευγνωμονουσα, μεριμνα για τα αξια τεκνα της, Χιτες και Ταγματασφαλιτες, που κατατροπωσαν στα βουνα, τους ληστοσυμμοριτες.
Οσο για τους τελευταΙους, αυτοι, δεν προλαβαν,
βλεπετε, να γνωρισουν της πατριδας την μεριμνα και την στοργη.
Οσους δεν εφαγαν τα εκτακτα στρατοδικεια,
τους καταπιναn τα ξερονησια.

Αμην !
Θλιβερα σοσιαλιστικα ερπετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...