10 Δεκ 2010

Δελλατόλας: “Ρουμπινί, ένας γυρολόγος των 100.000 ευρώ…”Από real.gr: Αμοιβή 100.000 πήρε ο Ν. Ρουμπινί προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να μας πει ότι θα επιστρέψουμε στη δραχμή. Μέσω του realfm 97.8 ο εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» αποκάλυψε ότι ο γνωστός οικονομολόγος έλαβε, άγνωστο από ποιον, αμοιβή 100.000 ευρώ προκειμένου να μιλήσει στην κλειστή σύσκεψη  επιχειρηματιών και τραπεζιτών στην Αθήνα.
«Οι μισές προβλέψεις του έχουν πέσει έξω. Είναι γνωστός γυρολόγος» είπε ο Αν. Δελλατόλας στον Ν. Χατζηνικολάου.
Αλγεινή εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και μετά από την ομιλία του κ. Ρουμπινί ο Γ. Παπανδρέου τον υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκε μαζί του για δυο και πλέον ώρες…
Μία συνάντηση που έγινε λίγες μόνο ώρες έπειτα από την επίσκεψη του Στρος-Καν στην Αθήνα και τις συστάσεις που έκανε σε κόμματα και συνδικάτα να στηρίξουν το Μνημόνιό του.
«Να σταματήσουν κάποιοι υπουργοί να μας κοροϊδεύουν» είπε ο Αν. Δελλατόλας κάνοντας λόγο για «παιχνιδάκι εκφοβισμού με τη δραχμή».
Μάλιστα ο εκδότης αποκάλυψε ότι ο κ. Ρουμπινί κινείται με βάση το προσωπικό του όφελος και κατ' εντολή τρίτων καθώς όπως είπε «είναι από εκείνους που παίζουν με συγκεκριμένα funds στο ελληνικό Χρηματιστήριο». Δημοφιλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...