17 Δεκ 2010

Μισθοδοσία Ιερέων και λοιπά έξοδα, €232.200.000 (τα Φανερά)


Περικοπές μισθών, οριζόντια, σε δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Περικοπές σε εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εκπτώσεις παντού, διότι «μαζί τα φάγαμε» αλλά δεν πληρώνουμε την κρίση μαζί, το συντριπτικό ποσοστό προς το παρόν χρεώνεται στους πλέον οικονομικά αδύνατους μισθοσυντήρητους, στους μικρο-μεσαίους και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ.  kwdikosklirou Μισθοδοσία Ιερέων και λοιπά έξοδα, €232.200.000 (τα Φανερά)Όλων των ΔΕΚΟ;
Χίλια συγνώμη, Όλες οι ΔΕΚΟ ο τρόπος του λέγειν, υπάρχει και η απείραχτη ΔΕΚΟ Εκκλησίας
Δείτε την προθυμότατη Εκκλησία μέσω των επίσημων κωδικών. Κατεβάστε το pdf του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και… Θρησκευμάτων, 2010!
Οι κωδικοί
0371: – Μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκηρύκων 6.200.000 €
2892: – Επιχορήγηση στον εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου "Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου" για κάλυψη του ελλείμματος του 226.000.000,00 €
Δεν θα αναφερθώ στα υπερ-πίστεως φακελάκια, για βαφτίσια, γάμους, κηδείες, πολυέλαιους, αγιασμούς, ξόανα, ξεματιάσματα κι ανιμισμούς τι επιπλέον επιφέρουν, ούτε τις περιβόητες ΜΚΟ και λοιπά αγαθά έργα προς αδυνάμους ΚουΛουΠου- ΚουΛουΠου- Αλληλούια!
(Επίσης δεν θα τολμήσω να αναφέρω τα ποσά τα οποία ξοδεύουμε με Εθνική Υπερηφάνεια στα διάφορα εξω-Ελλαδικά Πατριαρχεία, διότι εκεί της Σημαίας της… Σηκώνεται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…)
Τον κλήρο τον γνωρίζουμε καλά, όπως και τους συνεργούς αυτών. Για τους τελευταίους Ο κ. Τριάντης τα λέει καλύτερα:
«Και σεις, ακατάβλητοι στο υπερώο του ψεύδους, συνεχίζετε τις προκλήσεις. Οτι τάχα πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί για να σωθεί η οικονομία, κι ας είναι γλίσχρες οι απολαβές, οι μικρότερες (μαζί με την Πορτογαλία) στη ζώνη της Ενωσης… Με την ανερμάτιστη πολιτική σας -με τους «δικούς σας», με την αβελτερία και τη μυωπία σας- μεταβάλατε τις ΔΕΚΟ σε προβληματικό τσίρκο, κι έρχεστε τώρα να πείτε ότι φταίνε τα επιδόματα και οι υψηλοί μισθοί, όταν ξέρετε ότι ψίχουλα είναι οι περικοπές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα… Εσείς ξεκάνατε τη Γεωργία. Εσείς αφήσατε τον Τουρισμό στην τύχη του. Εσείς κατασκευάσατε έργα βιτρίνας και ελάχιστες σοβαρές υποδομές. Εσείς βολέψατε τους ιδιώτες, αλλά βυθίσατε το επιχειρείν. Εσείς αφήσατε να βόσκει ακαταδίωκτη η φοροδιαφυγή. Εσείς προστατεύετε τη διαπλοκή. Εσείς αφήσατε τη χώρα δίχως σχέδιο και διόπτρες για το μέλλον… Κι έρχεστε τώρα να κηρύξετε την επανάσταση του αυτονόητου, που επί δεκαετίες περιφρονήσατε επιδεικτικά. Σωτήρες της κακιάς ώρας. Ολετήρες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...