23 Ιαν 2011

Θα καίνε τους νεκρούς και θα θερμαίνουν το τοπικό κολυμβητήριο


Θα καίνε τους νεκρούς και θα θερμαίνουν το τοπικό κολυμβητήριο...
Σε μια μικρή πόλη στην Μ.Βρετανία, την Redditch , το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τη χαμένη θερμότητα απο την καύση των νεκρών που δημιουργείται στο τοπικό κρεματόριο για να θερμάνθει το τοπικό κολυμβητήριο.
Έχουν δημιουργήσει και ψηφοφορία στο Facebook και ζητούν τόσο απο τους κατοίκος του Redditch όσο και απο τους κατοίκους γειτονικής πόλης να τους πούν αν θεωρούν την πρόταση καλή.
Η καταπληκτική απάντηση που δίνουν οι κάτοικοι της γειτονικής πόλης είναι ότι στο Bromsgrove πιστέυουν ότι θα πρέπει να διακόπτουν την λειτουργία της πισίνας εάν αποτέφρωνεται κάποιος παιδεραστής και υπάρχουν παιδιά στην πισίνα!!!!!!
Οι προϊστάμενοι του Συμβουλίου λένε ότι η κίνηση αυτή θα ήταν ένας αποδοτικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για την παραγωγή ενέργειας που θα μπορούσε να θερμάνει το κολυμβητήριο σχεδόν ανέξοδα.
Θεωρείται ότι η απώλεια θερμότητας που χάνεται από τους περίπου 800 βαθμούς στους 150 βαθμούς θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί για να θερμάνει ένα μεγάλο μέρος του πολιτιστικού κέντρου και του κολυμβητηρίου και θα αποταμίευονται περιπού 18,000 ευρώ ετησίως.
Ο αέρας τους εκεί πρέπει να είναι πολύ άρρωστος.....
http://www.7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...