24 Αυγ 2010

how to dress well “ecstasy with jojo”

 Rocks de Milo    


How To Dress Well : Ecstasy With Jojo

Τι εκστασιάζει τον πάσα ένα ποικίλει.  Ο Tom Krell για παράδειγμα μπορεί να περάσει σε ανώτερες σφαίρες με τη φωνή του Michael Jackson. Περί εκστάσεως…κολοκυθόπιτα. Δεν προτίθεμαι σχολιασμού. Αφορμή είναι το φοβερό εξώφυλλο.
Το καλλιτεχνικό του όνομα, σαν τίτλος ρουμπρίκας από μεσημεριανάδικο. Φαντάσου π.χ. ελληνικό γκρουπ με το όνομα "Το σωστό ντύσιμο". Το εξώφυλλο του single του,εντελώς παραπλανητικό και γκράντε.
Και εγώ  σε ελεύθερο συνειρμό αναρωτιέμαι για μια ακόμη φορά. Πώς διάολο τα καταφέρνανε οι ορκισμένες  κι άμαθες παρθένες να έχουν ηδυπάθεια σκανδαλωδώς μεγαλύτερη και από οδαλίσκες; Η πρόκληση στο βλέμμα του καλλιτέχνη μάλλον θα φταίει. Η στιγμή της άνευ όρων παράδοσης πρέπει να τους ιντριγκάριζε τρομερά. Της  Αγίας Θηρεσίας προεξάρχουσας, όλες μα όλες οι "άγιες γυναίκες" είναι αναίσχυντα δοτικές και λαγγεμένες. Βρε τι σου κάνει το Θείον! Και να φανταστείς ότι τότε η έκσταση δεν κόστιζε τίποτα. Γερή νηστεία και πίστη. Και το σωστό ντύσιμο ενδεχομένως. Τρυφερά σώματα φασκιωμένα σφιχτά σε τραχιά υφάσματα. Το ζουμερό φρούτο με τη σκληρή αγκαθωτή φλούδα. Ταπεινά ξωκλήσια περιβάλλονται από φραγκοσυκιές. Τα πιο σέξι έργα  στην Ιστορία της Τέχνης είναι λοιπόν τα θρησκευτικά; Ε, καλά, μια σκέψη κάναμε.
Αικατερίνη, Καικιλία, Θηρεσία…Μυστικά νυμφευμένες με τον Ιησού, αυτοβασανιζόμενες, οραματιζόμενες έναν άγγελο να τους τρυπά το στήθος. Ξανά και ξανά. Φταίω εγώ που σκανδαλίζομαι; Υποβάλλοντας το σώμα της σε κάθε είδους βασανιστήρια η Τερέζα ανακηρύχθηκε  αγία. Όσοι χαρακώνονται σήμερα, οδηγούνται πάραυτα στον ψυχίατρο και χαπακώνονται για να κόψουν την κακή συνήθεια. Είναι εποχές αυτές που ζούμε;
  (antoni antigrafeis ti skepsi mou!!! xtes itan na to valo alla meta to ksexasa! rock ta sevi mou)
http://rocksdemilo.wordpress.com/



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...